Over ons

Al van jongs af aan zijn wij beide druk met sport bezig. Sinds een aantal jaar hebben wij allebei onze passie in fitness gevonden, zo combineren wij meerdere verschillende invloeden uit de fitnesswereld in onze eigen trainingen maar ook in de trainingen die wij aanbieden. Dit ligt natuurlijk wel aan de doelstelling die jij hebt. Doordat wij al jaren bezig zijn met sport en altijd doelen hebben gesteld om te behalen, weten we dat het hoogte en diepte punten vereist om verder te komen. Maar ook dat je er in een proces nooit alleen voor hoeft te staan. Daarom bieden wij een brede coaching aan om je op elk vlak te ondersteunen.

Onze visie

Een voornemen om te werken aan je vitaliteit of sportperformances is een mooie eerste stap! Maar, hoe pak je dit nu aan? Er wordt namelijk zoveel over verteld op social media, in de kranten en door familie en vrienden, waar begin ik? 

Act Evolve Coaching is een maatschap die gebouwd is op wetenschappelijke kennis, jaren praktijkervaring en een oprechte passie voor het vak. Wij geloven erin dat we samen met onze cliënten het verschil kunnen en moeten maken. We staan daarom voor een laagdrempelige samenwerking tussen coach en deelnemer waarbij er aandacht wordt geschonken aan alle aspecten die belangrijk zijn voor het behalen van je doel en de ontwikkeling voor jou als persoon of atleet.  Iedereen is anders en door een goede samenwerking te hanteren en onze expertise op het gebied van voeding, trainingsfysiologie en gedrag als coaches te gebruiken, begeleiden we onze cliënten niet alleen onze gezamenlijke doelen, maar streven we ook voornamelijk voor een duurzaam resultaat.

wie je voor zijn gegaan

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.

Neem contact met ons op